Surprises


sinterklaas.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Surprises
Knutselidee.
Zoek je een knutselidee? wil je knutselen? kom naar wim's fröbel pagina's! veel knutsel ideeŽn die je kan maken met allerlei simpele spullen. je kan kaarten maken, kleuren, knippen en plakken en vouwen en je kan in verschillende rubrieken zoeken.
http://www.knutselidee.nl/

Lootjes Trekken.
Online lootjes trekken met verlanglijstjes en anoniem vragen stellen (handig!). snel de sinterklaas lootjes trekken. het is gratis en spam-vrij.
http://www.lootjestrekken.nl/

Sinterklaas Surprise Service
Welkom bij de SurprisePiet, een handige site zoals je ziet voor weetjes, hulp en een idee; doe er maar je voordeel mee Ik heb wat surprises geselecteerd, waarvan het maken snel is aangeleerd en als je het niet zelf wil doen, maak ik het wel (voor een beetje poen) En ik help je niet alleen bij het lijmen, maar ben ook je hulpje met rijmen en bij surfen over het (S)internet, met de links die ik hier neer heb gezet Verder nog een beetje geschiedenis, want daarmee is echt van alles mis verhalen om je over te verbazen, over Zwarte Pieten en Sinterklazen Natuurlijk veel cadeaus en snoepgoed, een quiz die je echt proberen moet, meer doe ik nu niet uit de doeken, dat mag je zelf uitzoeken ... dus nu snel met je muis mikken en op een onderwerp klikken!
http://www.zoz.nl/sint/

Van Harte Surprisetips.
Hoe moeilijk kan het zijn om surprises te maken? Over het algemeen maken mensen het zich moeilijker dan nodig is. Kijk maar eens goed in keukenkastjes, kasten en lades. U zult zien dat u eigenlijk niet eens de deur uit hoeft voor materialen. Zoek eens het een en ander bij elkaar en laat uw fantasie de vrije loop. U zult zien dat het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is als u wel dacht!
http://www.vanharte.nl/kal-sint_activiteiten_suprises.htm

Wims Frobelpagina
Zoek je een knutselidee? kom naar wim's fröbel pagina's! veel knutsel ideeŽn die je kan maken met allerlei simpele spullen. je kan kaarten maken, kleuren, knippen en plakken en vouwen en je kan in verschillende rubrieken zoeken.
http://www.knutselidee.nl/sint/sinterkl.htm

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid